Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla dikter död kärlek som brunnit ut


kärlekens värme.

jag älskar dig för den du är.
jag ber för dig och dina kära.
att du skall få all lycka.
vara glad och lycklig jag älskar dig.
jag tycker det känns att jorden brinner .
och är helig där du står och går
minna tankar brinner efter dig.
alt bara brinner och längtan efter alt som är du.
jag vill vara nära dig. känna hur ditt hjärta brinner av värme.
jag älskar dig det känns hela våran värld.
när du kommer jag önskar dig all lycka i vår värld.
.önskar bra att du får den helige ande.
tro kärlek som ger styrka.
kärlekens duva kom flygande med.
ett brinnande hjärta som värmde vår jord.
så fort du kommer ära du bredder ut.
din värme när alt känns mörkt och kalt.
du förstår inte hur mycket jag älskar dig
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-10-31 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP