Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bevarar

mina vackraste minnen
----värmer i vintermörkret
då jag ser ut genom mitt fönster
skriver tårar ett poem över rutan
alla dina ord
dropparna som föll i mina händer
jag bevarar och sparar
dricker dem varje dag för aldrig glömma
du är en del av mig
i mitt hjärta blommar du
allt intet värt mot din börda
vägarna du gått såren du skördat
bevarar de vackraste minnen
de värmer vintermörkret
alla dina ord
dropparna som föll i mina händer
dricker dem varje dag

Kärleksfulla kramar <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-31 15:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kärleksfull kram<3
2022-01-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP