Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnskrot

Lyfta hjärnskrot
Ett arbete som övar upp muskler
precis där man är som svagast
Mental tyngdlyftning
Hopp, mod och uthållighet




Prosa av Feminaz
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-02 07:53



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skickligt framfört! :)
2020-11-02

  Briza media
Fint! Tack, för en hoppfull dikt.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz