Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockar drömmar

Totalt.
Barfota.
Du.
Vilande som snö.
Andas mina egna spår.
Det vårljuset försöker säga.
Lyssnar inåt.
Närhelst mina sådda frön gror.
De lyser som kristaller.
I min dröm.
Där pärlugglan ler.
Välkomnande.
Så vill jag somna.
I din famn.
Pudervit.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-02 17:45



Bookmark and Share


  Stisse
Så vackert och innerligt. Poesi som går rätt in i hjärtat.
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP