Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För evigt

Allting blommor och hjärtat ler,
och inte behöver jag sakna dig mer.
Inte mer gråta och skrika ditt namn,
snart min älskling jag når din famn

År har gått och vinter blivit vår,
snart våra läppar varandras når
Och fågeln den lilla ska sjunga sin sång,
och förenat vi blir i vad som fanns en gång.

En liten tår rinner ner för din kind,
Kärleken gör själv den rikaste blind.
Mjukt jag kyssar bort din tår.
Dans med mig älskling, nu hjärtat slår.




Fri vers av Tehya
Läst 127 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-02 19:24



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
VACKER TEXT TANKAR TACK
2020-11-09

    ej medlem längre
Fantastisk beskrivning av det allra bästa i livet, närhet med den man älskar.
2020-11-04

  Maud Louise
Innerligt vacker
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tehya
Tehya