Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ruta

 

ännu svart

av november i mitt

varma ansikte ser jag

världen utanför

 

i dig

där ute

 

är himlens stormar

vackra vårfåglar

som rinner sakta

svävande

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-03 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP