Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2.7, 2020 så var mina tankar då


i genom livet

du går i genom livet .
du går närmare dödens rike.
dina tankar går hit och dit.
vad skall jag göra för att få ut.
det bästa den tid jag har kvar.
det ka vara slut när som helst.
man vet inte när porten,
står öppen för dig.
och hur jag skall koma dit,
jag tänker mycket på livet.
på döden som är skrämmande .-
döden som jag tänker på ofta.
tänk om mina två söner .
hade fått funnits vid min sida.
men alt har sin mening.
döden jag gillar inte dig.
du är svart sorgsen skrämmande.
att aldrig få träffa sina kära-
jag håller mig nog kvar vid livet .
ännu så länge jag orkar av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-03 11:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark och berörande dikt..
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP