Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var trött på alt , skrev ner den här gick ut med hunden. det var glädjen . tänkte på övre makter , skrev . den här . för att få kraft


du strålar ,

du strålar av värme.
du strålar av ljus.
du strålar av kärlek.
du strålar av glädje.
du strålar av livslust.
du strålar av hoppet.
du strålar av tron.
du strålar av glädje att finnas .
du strålar av visdom och råd.
det strålar omkring där du går.
det strålar värme omkring.
du tänder glädjen ljuset.
för alla som ger upp hoppet.
det behövs en liten gnista.
att tända det at det brinner .
ett litet varmt ord,
en liten ljus strimma så är det.
åter ljust en liten stund till.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-03 12:58



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Att hoppas är att leva
2020-11-05

  AiA Maria den fria

tro-hopp-kärlek


tack!
2020-11-05

  Feminaz
Väldigt fin dikt!
2020-11-04

  ULJO
Tänk så mycket glädje en hund kan skapa. Kreativitet.
2020-11-03

  Sparvögat VIP
Fina ord om hoppets stråle...
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP