Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever än.

Jag lever än
Jag andas, mitt blod pulserar
Jag står upp fortfarande
Jag är stark, fastän bräcklig
Jag orkar än
Jag tar steg, ena foten framför den andra
Jag vill lära än
Se vad framtiden bär, vad livet mig ger
Jag vill igen
Vill känna, vill smaka, lukta igen




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-03 17:53



Bookmark and Share


  Tehya
Tron på att man kan ger kraft?? kraftfult dikt
2020-11-03

  Maud Louise
Målande beskrivning av framtidstro! Bra skrivet
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP