Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget mer.

Hon står där ensam vid havet,
med ögon utan liv.
Vågorna viskar mjukt hennes namn,
vill ta henne i sin famn.
Skriket kommer från hjärtats djup,
och solen färgar himlen röd.
Skymningen blir till becksvart natt
Kvar på stranden ligger en prydlig hatt.





Fri vers (Fri form) av Tehya
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-03 19:10



Bookmark and Share


  Stisse
En dikt som berör mig starkt. Vi behöver ta hand om och omfamna vårt inre barn.
2020-11-13

    ej medlem längre
Jättefin... men sorglig..
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Tehya
Tehya