Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: AndLou


Mitt ljus i natten

 

Den mörka natthimlen bryts plötsligt av ett ljus

ljuset från en enda stjärna där på det svarta

all min oro lämnar helt plötsligt min kropp

just där och då när du är vid min sida

 

du håller min stora hand så hårt i din lilla

då när vi ligger tätt intill varandra där i gräset

vi pratar om musik om känslor om Paris

ja vi pratar om livet i största allmänhet

 

ja vi argumenterar så livligt där i natten

kring våra egna ganska tragiska livserfarenheter

och vi frågar oss varför just vi funnit varandra

varför vår kärlek känns så ren så oskyldig

 

du stirrar då intensivt in i mina ögon

och jag ser månljuset reflekteras i dina

jag känner mig helt hypnotiserad

just när duggregnet börjar att falla

 

men vi du och jag ligger ändå tysta kvar där

när regnet börjar att öka i styrka

men all kärlek som strålar från våra hjärtan

den värmer våra kroppar där i natten

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-04 14:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vad är regn ........
Fint skaldat
2020-11-04

  Sparvögat VIP
Vacker kärlekspoesi när den är som bäst...
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP