Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärt

Sönderstressad.
När vågorna mot klipporna tätnar.
Däremellan livets smakprov.
Hjärtat rusar.
Vinden susar.
Lugnet flera tukaner bort.
Blundar.
På promenad där markens löv älskar.
Men mer som karamelliserade notislappar.
Med små korta dikter på.
Kanske en haiku.
Bredvid berguven.
Intill kattugglan.
Men förbi lodjuret.
Samma våg som tidigare slagit mot klipporna.
Havsskum sköljer upp mot stranden.
Det den lämnar efter sig.
En doft av den tid.
Som gick förlorad.






Fri vers av Black raven VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-05 16:12



Bookmark and Share


  Gin83
Jättefin
Fina liknelser
Väldigt visuell

Jag associerar lite till alla de ensamkommande som riskerat livet på dessa vågor..och som sen slagits mot klipporna. Det är en alternativ tolkning som Jag får upp då jag jobbat med dessa ungdomar i flera år tidigare och då den känslan ständigt ligger nära.

"Havsskum sköljer upp mot stranden.
Det den lämnar efter sig.
En doft av den tid.
Som gick förlorad"

Magiskt
"

2020-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP