Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kunskap

Samtalet i mig söker
bekant, förtrogen, vän, nära, kompis, kollega iaf
Som om ord kunde tala




Fri vers av Mats Edin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-06 06:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja en sådan hunger efter respons... bra där!
2020-11-06

    Sefarge VIP
Klokt underfundigt Skriftat!
Det inre samtalet
Kan ibland vara
Nog så viktigt
Att utplåna
En del yttre
som inre
Tvivel.
:)

2020-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter kommunikation!
2020-11-06

  Öknens Ros VIP
Visst kan även skrivna ord tala, det tysta språket.
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP