Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L som i liv, inombordsverket

Nästan en sömnlös natt i ögonen
En lealös löpande trötthet inombords
Som bortdomnad
Som en vila på stillsamt strömmande vatten
Likt en flotte som vilar sin vikt nästan viktlös
Livet pågår, plötsligt kränger det till
Allt annat än vilsamt
Måste välja riktning, komma i svall
L som i liv




Prosa av Feminaz
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-06 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz