Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avslöjad

 

det mest fantastiska är

fastän du inte är här

är avståndet kort

där min tanke slutar 

tar dina vid

vita svanmoln i en spegel

glider in mot land

än dimman sprider ut

sina fingrar 

tvättar solen dem bort

älskade uggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-11-06 10:00



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2022-02-07

  morgonstjärna VIP
:)
2021-01-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP