Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsgärningen.

Lev nu.
Det finns inget då.
Det finns inget sen.
Du kan forma ditt minne idag.
Chansen är idag.
Vem vill du minnas som?
Vad vill du, att orden om dig ska vara?
Det som var det var.
Det som kommer.?
Lev ditt liv idag.
Tala och handla just idag.
Du kan påverka exakt nu.
Och nu..och nu.
Livets cirkel är inte sluten än.
Och än är livet.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 10:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2020-11-06

  siv birgitta.a. VIP
det var så sant. bra skrivit
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP