Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om ensamhet.


Precis som alla andra

ensam med ansiktet bortvänt från dig
står jag vid den välbekanta platsen
visste du att det inte är första gången
att jag stått där många gånger förut
men ljudlösa tårar och tillbakahålld ilska
lyssnande efter steg som närmar sig
så jag vet om jag ska vända mig bort

du vet ingenting om det här
du är en av dem som bara går förbi
jag kan inte se ditt ansikte
men höra dina förbipasserande steg
och kanske din röst när du går förbi
pratandes med någon annan




Fri vers av Elin E
Läst 258 gånger
Publicerad 2004-10-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E