Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blå gardiner



efter kämpat hela dagen
med grå molnkuddar
lyckades solen till sist öppna ett fönster
där blå gardiner omringade
hennes väna ansikte
och hon klev ut på sin altan
broderade guldtrådar över staden
tills solen gick ned
lyktor tändes
och månvaggan reder
för människobarnen vila
efter dagens thriller

spänningen stiger
vad händer härnäst
efter Trump´s beskyllningar
valfusk,
Ett splittrat land USA
Tragiskt om han
ramponerar demokratin
vill inte förlora
ovärdigt säger kontrollanter
som övervakat rösträkningen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-11-06 17:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP