Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskrepans

Jag kommer ihåg
jag har tänkt
en gång

Vart har jag varit när jag
när jag sjunger lovsånger till livet

Det finns ett stort stenblock på ett stort fjäll
jag kliver upp och dansar där
under en sen sol

Det finns ett vatten som strömmar
strömmar genom en omslutande skog
där vi tvättar våra kroppar

Det finns en magisk stig
som jag jag cyklar längs
för att vara med

Det finns en höjd över sjön
som jag bara kommer till
i trans genom dimman

Mitt jag är dolt någonstans




Fri vers av Oak VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-06 20:33



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Snygg, gillar avslutningen!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP