Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusten till den egna mosaiken

Med mina egna händer
Lägga mosaiken, så mångskiftande, så möjlighetsvacker
För min egen skull, för själva livets skull.




Prosa av Feminaz
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-06 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz