Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mörkret är stort.


När änglarna känner sig hjälplösa

ett brinnande eldregn täcker
sakta den ljusglittrande ängen.
ökar i styrka och
stormliknade lågor slickar gräset.
faller plötsligt sakta
som ett duggregn utav elddroppar.
för att en stund senare
bli till en brinnande orkan.

som längst ut på bladen lämnar
kvar brinnande stoft av aska.
eldspår som kan få liv
bara vinden blåser lite för hårt.
så fortfarande faller eldregnet
över gräset som gnistrar utav solsken.
kristallvattnet kan lindra hettan
men inte släcka elden.
för när natten glöder i himlen
känner sig änglarna hjälplösa.




Fri vers av Elin E
Läst 251 gånger
Publicerad 2004-10-23 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E