Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte mörkt.


Blågnistrande ljusängel i mörkrets bildspel

mäktiga toner från fjärran länder
överröstar svaga toner från små kontinenter.
kraftfulla stormar från havsdjup utav svarthet
fångar upp ljusets trevande vindar.
kaosfrämjande vågor dundrar och brusar
dränker solblänken från lugnare oceaner.
eldgnistrande blixtar täcker det nattsvarta himlavalvet
hindrar skyvarma stjärnfall att leva ut ljusexplosionerna.

genom naturens mörka bildspel når en ängel fram.
för ett ögonblick
glittrar vattnet i hoppets blågnistrande vattenfall.




Fri vers av Elin E
Läst 266 gånger
Publicerad 2004-10-23 15:19



Bookmark and Share


    Elenhin
Mycket vacker.
Vackra ord.
2004-10-23

    Maria Saga

2004-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Elin E