Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev 25.6.2020 när några var ovänner trött på alt bråk. det är bara att gå ljuset väg , ta bort alt ingen mår bra av


muren.

du som växer fram.
emellan vissa människor.
den skall bara rivas ner .
som en flod som.
bara flyter bort.
och bara tar bort .
alla hinder på vägen.
att vi alla är olika.
måste bara gilla varandra.'
inte bara hitta fel.
hos varandra som många gör.
ta bara fram det finaste,
i varje människas hjärta,
man kan bli ovänner .
det finns ett ord förlåt
förlåter vi andra .
blir vi fria.
själv förlåtna vandra i ljuset .

av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-11-08 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP