Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa

Det havsblå.
Som var du.
För mig.
Den färg.
Även mina.
Ögon har.
Denna dag.
Är din.
Och min.
För jag.
Saknar oss.
Mina ord.
Seglar.
På moln.
Dina moln.
Dess vingar.
Som lyfte dig.
Ska även.
Lyfta mig.
En dag.
Tårar.
Inom mig.
Som dyrbara.
Diamanter.
Glittrar.
Jag samlar dem.
I mina.
Kupade händer.
Räcker dem.
Till dig.
Min pappa.
När jag blickar upp.
Mot himlen.
Jag ser in i dina ögon.
De havsblå.
Jag ser.
Att du tog emot.
Mina diamanter.
För de lyser.
Som stjärnor.
Jag blundar.
Men inte för alltid.
Men för evigt.
Jag bär dig.
I mitt hjärta.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-11-08 11:34



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
vackert skrivit med kärlek
2020-11-10

  Lustverket VIP
Fin.
2020-11-10

  Gin83
Nu Blev det blött i mitt öga
Så fint och så berörande
Han finns alltid med dig!
Kram
2020-11-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
En vacker dikt till en kär far.
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP