Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VINTERN ÄR ETT SLÖSERI MED TID

Vintern är ett slöseri med tid

Ville att jag vore hemmavid

på en plats där rosor aldrig dör

Det är detta som jag lever för

Himlastaden är mitt rätta hem

I mitt himmelska Jerusalem

ska jag njuta av ett skönt klimat

aldrig upplevt i en jordisk stat

 

LARZ GUSTAFSSON 10/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-11-10 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP