Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofrånkomliga måstet..


Tvillingflamma

Ett tillstånd taget ur drömmarna,
En känsla av att elektricitet vidrör huden,
En närvaro långt ifrån,
Som spökar runt omkring.
Som pockar på.
Rör vid själen.
Smeker nyckelbenen.

Ett varande i frånvaron,
En utandning i örat,
Små puttningar mot ryggen,
Som vill göra sig hörd, sedd.
Som biter i hälarna.
Som drar rysningar efter ryggraden.
Frambringar gåshud över hela kroppen.

Som magneter,
Som drar i själen,
Tecken,
Som upprepar sig.
Som ett eko i huvudet.
Ett rop på uppmärksamheten.
En utomkroppslig insikt om själsomfamnandet.
En längtan.

Två själar, två liv som korsas,
Som desperat kämpar,
Letar ingången,
Söker ett hjärta att hålla.
Vetskapen.
Av att dras närmare, sakta.
För att slutgiltigt när tiden är inne.
Smälta samman och försluta sanningen.

Jag har nått vetskapen..

När ska din insikt uppenbara sig?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP