Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldoft

Vintern skrider fram.
Pudervitt harmoniskt lugn.
Svag bris av saffran.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-11 08:48



Bookmark and Share


  Gin83
Gillade skarpt
En längtan efter en högtid då omtanke och glädje står överst på listan.
Väldigt upplyftande dikt
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP