Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsen sorg

Väntar.
På sin mor och far.
De kommer.
Närsomhelst.
Huvudstadens kronblad.
Hon vecklar ut sig.
Inbjudande.
Skört.
Hennes doft.
En blandning.
Mellan då.
Och nu.
När morgondagen.
Tar över.
Endast.
Krackelerat.
Skört skal.
Kläcks.
Det som föds.
Nyutsprungen gökunge.
Gator med hennes namn.
Men ännu.
Blott en knopp.
Av det liv.
Som sedan blir då.
Efter dig.
Efter mig.
När jag vandrar.
På hennes allé.
Gökungen burrar upp sig.
Lägger sig tillrätta.
Omsluten.
Av huvudstadens kronblad.
Och väntar.
På sin mor och far.
De kommer.
Närsomhelst.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP