Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar och minns

Gröper ur sagonätter.
De som fick mig att vara mig själv.
Vem är du bakom ditt egna regn.
Som skyddande skal av kronärtskocka.
Det mjuka inuti.
Så även jag.
Betyder inte drömmar mer än fantasier.
Vem vet.
Ljus choklad smälter.
Njuter.
Skumbad.
Och hennes hav.
En gnutta sammanhang dalar som konstsnö.
Även om mina ord stångas som kronhjortar.
De böljande meningarna jag hoppas smeker.
Vid din sida.
Utsikt över champagnefrukost.
Ett stilleben.
Kittlande stränder.
Snäckskal.
Bildar ett halsband.
Dess vita.
I härlig kontrast.
Mot min solkyssta hud.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-11 16:45



Bookmark and Share


  den nakna poeten
otroligt vackert Bravo !!!
2020-11-12

  Kaptenlöjtnant
underbart fantasifullt språk
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP