Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supernova

Enhörningens dikt.
Poesins glittrande äng.
Sekunder av totalt vindstilla doft.
Lämnar drömmarnas smulspår bakom mig.
Närhelst solskenet sänker sig.
Det som får mig att tindra som Supernova.
Din blick.
Som. Klär. Av. Mig. Naken. För. Dig.
Skrivfjädern tappar ut sitt bläck.
Över papper.
Vitt och oskuldsfullt. Blir syndigt svart.
Som negligen som ligger i sin presentkartong på sängen.
Tillhörande nätter av vild passion.
Jag sätter mig på sängkanten. Plockar lite med den svarta negligen.
Rätt storlek. Rätt färg. Rätt spetsband.
Som ändå inte är på särskilt länge.
Förhoppningsvis.
Lite oskyldigt sexig ändå.
Den natten som är ämnad bara för oss två.
Levande ljus förför.
Ett positivt pirr.
Ett sexigt pirr.
Jag stänger glasdörrarna.
Så ingen kan komma in.
Men fortfarande kan se.
Hur det är
att älska
på riktigt.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-12 04:18



Bookmark and Share


  den nakna poeten
mycket vacker och fint skrivet Bravo !!!
2020-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP