Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porlar bort

Molnens vågskvalp.
Inbjudande närhet.
Mina inlindade drömmar.
Bevarade i nejlikan.
Eller prästkragen.
Samma sjöbris.
Vi njuter av.
Samma havsutsikt.
Vi älskar.
Men det som skulle formas
till minnen.
Porlar bort.
I sanden.
Månens sken.
Rävens tårar.
Allt hör samman.
Som du och jag.
Det är du som ger regnbågen
dess färger.
Det är du som ger rosen
sin doft.
Det är du som ger den trygghet
jag söker.
Men de stunder.
När jag inte ser färgerna.
När jag inte känner doften.
När jag inte känner trygghet.
Är det som att finnas.
Är det som att inte finnas.
Samtidigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-12 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP