Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyktigt


Kanskemannen

Tack för kaffet
sa han
kan jag få ditt telefonnummer
men ringde aldrig
Kom aldrig tillbaka




Fri vers av Dennis Brinkeback VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-13 11:18



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, ett sätt att försöka få kontakt
2020-11-14

    Lena Staaf VIP
En man inriktad på tillfällig förbindelsr men vågade inte stå för det. Varför bad han i såfall om telefonnumret?
2020-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP