Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅNGERFULLHET

#ÅNGERFULLHET

Bland
Bland det vackraste jag vet
är ångerfullhet

Mörker står inte alltid i paritet
Till ljuset vi vill vara
PTSD, traumas kamp att bevara
Mönster
som om vi fortfarande …
var i fara
Utanför vår bur finns
ett fönster
till all frihet som finns
till vårt varande

Finns vi, minns vi
– hur vi VILL … vara

Om vi kommer till besinning
och blir helt på det klara
Är det vackert för kärlekens vinning
– ett uppriktigt modigt förlåt
visar att det saknas ont uppsåt

Tårar, vrede, tandgnissel och gråt
Allt går med god vilja att göra något åt

Allt handlar om att välja
Men det valet kan vi bara göra själva

Konsekvens – är det som känns
Frekvens – ja, närvaron rensar och bränns
Slutsamlat NU på gammalt och destruktivt
Nya andetag, gör ett liv så konstruktivt

Reträtt: ”gör om gör rätt!”
Ett lätt sätt att få äta sig mätt
Ur livets rikligt dukade bord
Ja, sanna är mina ord

Som flödande blod i Din kropp finns
Vill jag påminna Dig om hopp
Så – Du minns:
– Älska, Älska och gör gott!
Så!
Då! … har Du det viktigaste i livet förstått

Den brand som tryggt brinns
I hjärtats ljus, inget är för sent
Det brinns – för ett Vi
Som det är ment

Älska med allt vackert Du har
i ödmjukt bevar
Ett hjärta – med läkande skimmer i

Glöd, göd, föd Dig Ny
Res Dig upp hoppfull, stark och kry
Ty varje dag Du har är …. NY


© Victoria inside
DominiQue NVC Costa

 

 

 




Bunden vers (Rim) av DominiQueen
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-13 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen