Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig.


Vetskapen.

Ett möte
Ögon emellan
Samhörighet
Som försöks förneka
Tryggheten
I vad jag nu vet
Är att du
Är nära din resas slut
Ja
Ditt steg är kvar att tas
Jag väntar här
Din osäkerhet finns ej snart
Då ska jag ta din hand
Visa dig vägen
Till mitt rena hjärta
Till vårt inre rum.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2020-11-14 02:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP