Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pandemiansvar eller inte


De ensamma o de partyglada

En del är vana
att ensamma vara
Ingen behöver dem råda
hur de sig och andra ska skydda
avstånd kan de själva klara

De partyglada är annorlunda
de är tillräckligt fräcka
för att utsätta andra för fara
utan att ansvara
för att de andra kan smittas




Bunden vers (Rim) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-16 07:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra skrivet om de fakta som råder. För de ensamma är pandemin droppen och det är det för de partyglada också.. tänk så märkligt. Inte kan de söka sig till varandra heller... det är också droppen som får bägaren...Så märklig denna tid är.
2020-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte fester.
2020-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP