Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svängdörren


så där mellan tecken och prosa
horribelt nog sanningar färskvaror
mörkret gnuggar händerna, hälsar
arvtagarna välkomna till himmelriket
Nej tack, era fingertoppsvandringar pekar
mot avgrunden
vantro blir aldrig tilltro
I nyttjat klokugglans namn tusenfalt
Frågor på det ?


blåsten
sätter läppen mot själen
en avgrundston
breder ut sig över världen







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-11-16 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP