Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det så kallade 'skitpratet' fyller ofta den funktionen, en sorts tankens och känslans onani, att såväl utövaren och som adressaten (mottagaren) faller in i en sorts feberyra, blir sympatisk och trallvänlig.


Litet småprat i första allmänhet (14) Text






På väg till galgbacken mera nyss.
Säg vill du hänga med oss?
Vi är på väg till Galgbacken
för att hänga tillsammans

från en gren som själv hänger
ut över vägen, som för att
kunna ses extra väl från motorister
i strålkastares så upplysande sken.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-03-18 01:07



Bookmark and Share


  ULJO
Galgbacken i Halmstad?
2021-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP