Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resonans och Ursprung


Två dikter


Resonans

Improviserade
streck

Resonans

Det förflutnas
egenvärde

In i vår tid



Ursprung

Urbergsprickans
flöde
av rent vatten
och mineral

Alla källors
ursprung

Uppmaningen

Att fortsätta
söka vetskap
och släcka törst




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-17 11:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vackra ord! Ger tankar på det som varit. Avskalade texter som behåller kärnan, det ursprungliga.
2020-11-17

  Kajan VIP
Intressanta texter; att stanna upp vid och begrunda. Tycker om att orden ges utrymme tack vare det sparsmakade formatet.
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP