Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholfritt

Lila champagne.
Snygg flaska. Snyggt yttre skal.
Men svart inuti.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-17 18:28



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Ja, bra snärt i den.
2020-11-18

  Maria Natasja
Stark, mycket bra. Den talar till mig.

Bokmärker!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP