Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtmild. Verklighet

Formulerar det osagda. Gåtfull.
Utanför regnet, det som inte ännu nuddat. Mig.
Blekgrå utan att veta om det. Pärlemor.
Somnar medan hon iakttar. Kattugglan.
Samtidigt han iakttar henne. Berguven.
Livsnjutande poet. Sagoskatt.
När skymningens solnedgång i purpur nätter. Bedårande.
Du virkar med spunnet förflutet. Nystar upp.
Lägger mig ner. Bredvid.
Intill dig. Naken.
Samtidigt. Helst.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-17 20:15



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Riktigt bra!
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP