Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets brus

Det jag försökte. Men aldrig förstod.
Det som ryms i en själ. Spegelblank.
Tröstande panterhona. Med strasshalsband.
Vingar av champagneregn. I natten.
Porslinsvit hy. Midnattssvart längtan.
Allt det som drömmar ger. Ruvande kärlek.
Mitt inre en blandning mellan sagostund och dess kontraster.
Vi älskar. Havets brus.
Samtidigt något sårbart, skört vidrör. Mitt bleka skal.
Huttrande vita stränder.
Blekrosa rosor. De som ännu inte fallit i glömska.
Lämnar drömmar kvar i din famn.
Om jag får. Komma tillbaka. Senare.
Snöflinga. Detta vackra ord. Flinga av snö.
Smälter.
Ja, de smälter. Som orden på min tungspets.
Jag låter det få vara så.
Det är ju trots allt vinter.
Vinter i själens lagun.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-17 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP