Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt och råtta.

Älskling av det som kanske bedarrat.
Vem av oss var som snö.
Vem av oss var som is.
Kanske jag.
Kanske du.
Skyndar att vela.
Ömsar melodier i ett tropiskt hav.
Som sedan iakttas av peridot färgade kattögon.
Resten av glaslöven.
Faller.
Endast till en hög.
Av förföriskt förspel.
Detta skådespel.
En dokusåpa.
På bästa sändningstid.
Mitt liv.
På väg.
Genom porlande klapprande svart.
Du vet.
Jag vet.
Jag vet att du vet.
Så jag säger inget.
Jag är tystare än tystast.
Men pirret finns där.
Du vet.
Jag vet.
Du vet att jag vet.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-17 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP