Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubinrött hjärta

Kysst av chokladdoppade tårar.
Hennes vind smultronröd.
Medan drömmar pulveriseras att spridas som blomfrön.
Jag andas. Med dig.
Krispigt regn och brutna lögner.
Kvar blir jag med en del av ditt eko, eller var det ego?
Safirer, aldrig varit i mitt smyckeskrin.
Däremot ebenholtshjärta som av rå diamant.
Mödosamt lemurens sista vandring.
Svävar högt över äng av glittrande tussilago.
Det som lent mot huden smeker.
En stund i ditt hav.
I samma ögonblick.
Inser jag att det vi kallar lycka, kanske aldrig som shabby chic rosa
fluffiga maränger.
Sökande finner sökandet.
Vänskap på strå.
Betar på tistlarnas äng.
Det vackra i kontrast med sin motsats.
Allt förvandlas.
I samma mening.
Jag ser isprinsessorna somnar in.
Då väderbiten havsbris tornar upp sig under gudinnans vingar.
Och mitt nakna jag.
Samlar ihop resterna av gårdagen.
Önskar du såg.
Mitt rubinröda blottade hjärta.
Men det kanske vore.
En annan sak.
Om det var du.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-18 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP