Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


igen

 

 

till musik
smal resa nära
att föras in i något

annat

väsen inuti
i längtan efter
under novembers himmel

andas

 

det korta
magiska ljuset

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-19 11:13



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt som framkallar sinnesro och musiken förstärker denna känsla.
2020-11-21

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag andades och musiken förde mig in i lugnet
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP