Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av siv birgitta . alla behöver varandra. bara våra goda sidor att ge varandra


tack

min syster fick hjälp.
att operera ögonen i dag,
hennes glädje att se,
tack till alla som tar ,
hand om henne ,
alla i hemtjänsten,.
har träfat flera av dom .'
ni är värdefulla ,
brukar tacka er .
min syster kan vara sur i bland.
jag vet hur ni har det ,
har själv jobbat i hem tjänsten .
ni är värld alla kramar .
tror alla behöver hjälpa varan,
vi fick ta hand om vår bror i 15 år .
ramlade i trappan på ålands båten
.han slog sönder bakhuvudet ,'
blev hjärnskadad kunde inte klara sig själv .
tårarna bara forsa när man gick därifrån .
han blev en annan person kära ingemar bror . nu har du varit i 4 år i himmelen .




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-11-19 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP