Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanrumstid.

I den mörka kalla mellanrumstiden
I lagom desperation och saknad
Längtan
Till att få stilla hungern
Bedöva den ömmande anden

I lagom lite halvvägsrevolt
Medelålders anarki
Förvirringen av att aldrig vilja bli stor
Bli vuxen
Varför måsta växa upp?

I landet avlånga lagom falukorv
Eller narnia för de sorgtyngda vuxna barnen
Vem fan tog det beslutet
Normal?
Är inte att tappa barnasinnet

Myndighetsutnyttande
Styrande deluxe
Fårskocken är inte kunniga ju
När de säger att det regnar
Och sanningen är: de pissar på din rygg

I konungariket mellanmjölk
Där ingen är lika värd
Identitet okänd
Inte ens nära..
Till att synas som en egen personlighet

Glöm aldrig bort att leva
Tappa inte din barnatro.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2020-11-20 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP