Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppspåret

Om du söker mig klokuggla
är det bara följa spåret
dropparna hänger kvar
efter jag nästan drunknade
Klamrade mig fast vid hoppet
Jag vet att du lever
Det var ekot från vrålet
som punkterade rummet
Varför gör Nope så?
Sköljer mitt ansikte
i gryningens vatten
läser dina ord
det bästa plåster som finns




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-11-20 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP