Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kära astrid saknar dig .du ringde , häll kontakten ända till du dog du finns i mitt hjärta . kännr .' din närhet ofta , käner du är med mig när alt tråkigt händer .kram


kära astrid.

minna barns farmor.
jag kände din närhet .
i natt när jag inte kunde sova.
var rädd att inte kunna gå igen,
jag kände dig alla änglarna .
omkring då vet jag.
alt blir bra .
kära astrid saknar dig,
jag hade dig som extra mamma ,
min dog när jag var 20 år.
du och jag kom överens.
men inte din son och jag.
han ville aldrig ta ansvar .
jag tror på andevärlden.
änglarna känner när ni.
från andevärlden kommer.
kära astrid tavlan du sydde
till oss den kommer snett hela tiden.
går och tittar varje dag, när roine dog ramlade hans foto ner ofta.
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-21 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP