Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönvila

Mossan, grön och vacker, klär stenar och träd.
Mossan är mjuk och fuktig, som ett skyddande täcke.
Den är självklar och naturlig.
Vilsam, breder ut sig som om tid inte fanns.




Prosa av Feminaz
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-21 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz