Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tomheten i hjärtat , har minna barn barn barn har det viktigaste i livet


glädjen och skratten,

var är glädjen och skratten,
dom senaste 5 åren.
jag har blivit förändrad.
förut minna barn barn .barn.
sov ni över här.
vi läste sagor hade mysigt.
nu har jag slutat köra bil.
bara villa vara i fred.
jag har inte velat ni skall se .
hur jag mått.
nu är det bara mitt blodtryck
infektion i tårna .
sen att jag blir nedstämd..
det är sen stroken 2016.
mina döda söner kommer ej till baka .
men ni minna 4 som finns kvar .
barn barn en är glädjen i livet -
har tagit 5 år att kämpa till backa .'
men i bland faller jag i mörker .
av siv birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-22 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP